top of page
Om LogiLube, LLC

LogiLube, LLC​

LogiLube, LLC er en teknologiudviklingsvirksomhed, der er fokuseret på fremadskuende dataanalyseproblemløsninger for olie- og naturgasbranchen. Vores teknologi opdager forestående fejl i kompressionsudstyr og giver onlinedata i realtid fra alle steder i verden og på enhver enhed. Handlingsrettede data giver virksomheder mulighed for at styre potentielle problemer, øge udstyrets produktionstid og øge omsætning.

William Gillette

Grundlægger, President og CEO

Hr. William (Bill) Gillette grundlagde LogiLube, LLC i 2013 og er firmaets President og Chief Executive Officer. Bill har over 35 års erfaring med at designe og udvikle produktproblemløsninger, der skaber værdi for investorer. Han har produktudviklingserfaring inden for platformbaseret design, anvendelse af teknologi og brugercentrerede problemløsninger, der skaber markedsdifferentierende systemer. Sammen med industriel produktdesign og ledelse af ingeniørudviklingsteams, har han omfattende erfaring med principperne for produktionsdesign (design-for-manufacturing, DFM) med fokus på at skabe innovative produktproblemløsninger, der leverer overbevisende markedsværdi.

 

Bill har arbejdet i forskellige brancher inklusive medicinal-, forbrugerelektronik-, auto- og energibranchen. Bil har næsten seks års brancheerfaring fra sit arbejde for afdelinger af Unisys, Bausch & Lomb og Allegheny Technologies, hvor han brugte innovative produktudviklingsmetoder til at levere højt differentierede nye produktplatforme. I et årti grundlagde og styrede Bill The IDEA Group, en design- og ingeniør-rådgiver, baseret i New York, der fokuserede på hurtig produktudvikling for en bred vifte af Fortune 100-klienter.

 

Bill er innovatør, underviser og dygtig foredragsholder. Som grundlægger af Logimesh Technologies, LLC stod han i spidsen for dannelsen af det prisbelønnede, innovative, selvdrevne motortilstandssystem, der bruger termisk-elektrisk-generator (thermal electric generator, TEG) -energihøstningsteknologi. I rollen som professor på Syracuse University, New York, underviste han i produktionsprocesser og -materialer (Manufacturing Processes and Materials). Han var også medlem af et Rådgivende udvalg for Reh Center for Entrepreneurship på Clarkson University.

 

Bill har en Bachelor of Science in Mechanical Engineering fra Clarkson University og har et certifikat i Composite Design fra MIT.

William Gillette

Grundlægger, President og CEO

Ledelsen
LEDELSEN

D. William Getsie

Chief Financial Officer

Hr. David (Bill) Getsie kom til LogiLube i maj 2014 i rollen som Chief Financial Officer. Han har over 45 års erfaring i ledende stillinger indenfor finans og bogholderi. Han har arbejdet både for virksomheder med over 3 milliarder USD i omsætning og for nystartede virksomheder.

 

Bill begyndte sin karriere som finansiel analytiker hos IBM's produktionsvirksomhed for halvledere i Burlington, Vermont, USA. Han besad adskillige leder- og direktørstillinger både nationalt og internationalt. I løbet af sin karriere boede Bill i Tokyo, Japan, hvor han var finanschef for IBM's 3,4 milliarder USD PC-afdeling, som drev forretning i otte regioner i Asien og Stillehavsområdet. Bill stod i spidsen for et multinationalt team bestående af mere end tres finansmedarbejdere, samtidig med at han tog hånd om alle finansielle aspekter. Han var også medvirkende ved åbningen af PC-fabrikker i Singapore og Shenzhen, Kina. Da Bill kom tilbage til USA i 1998, var det til en stilling som finansdirektør for IBM's 1,6 milliarder USD Printing Systems Division. Ultimativt hjalp han her med til salget af forretningsenheden ved at levere prognoser over strategisk fortjeneste og driftseffektiviteter. Efter Bills succesrige virke hos IBM, blev han rekrutteret til at stå i spidsen for finansafdelingen for WildCharge, en nyopstartet teknologivirksomhed i Boulder, Colorado, USA. I rollen som Controller og midlertidig CFO sikrede han overholdelse af regler ved at implementere, overvåge og vedligeholde komplette bogholderi- og kompliansprocesser for denne nystartede virksomhed. Han bidrog desuden til virksomhedens drift ved at skaffe finansmidler på 21 millioner USD og var kontaktpersonen for kreditorer og investorer.

 

Bill har en Bachelor of Science i Mechanical Engineering fra Carnegie Mellon University og en Masters i Management Science fra State University of New York.

D. William Getsie

CFO

Charles Ogden

Chief Technology Officer

Hr. Charles (Chas) Ogden er Chief Technology Officer hos LogiLube. Han har over ti års erfaring inden for mekanik- og ingeniørvirksomhed og virksomhedsdrift. I rollen som CTO er Chas ansvarlig for at identificere og/eller lede udviklingen af passende teknologier for LogiLubes problemløsninger og for at implementere disse.

 

Chas er nytænker. Han har æren af at være medvirkende til udviklingen af den originale LogiLube SmartOil™-problemløsning. Hans baggrund som maskinarbejder, der arbejdede på små og mellemstore motorer, havde indflydelse på hans interesse i at analysere olieprøver. Chas og Bill (Gillette) skabte sammen prototypen og derefter egentlige produkter, der i dag er kendt som LogiLube SmartOil™.

 

Forskning og udvikling, sammen med teknologi, er endnu en af Chas' ansvarsområder. Han står i spidsen for et team bestående af data-videnskabsmænd, matematikere og dataloger, der er ansvarlig for LogiLubes forsknings- og udviklingsprojekter. Han og teamet designer, tester og producerer LogiLubes problemløsninger. Han bidrager desuden til virksomhedens strategiske teknologiplanlægning, hjælper med at udvælge strategiske partner og udfærdiger planer for hvornår og hvordan, nye applikationer og teknologier skal bruges.

 

Før Chas kom til LogiLube, var han ingeniør for Logimesh Techologies, LLC, hvor han medvirkede til udviklingen af et prisbelønnet, innovativt, selvdrevet motortilstandssystem, der bruger termisk-elektrisk-generator (thermal electric generator, TEG) -energihøstningsteknologi.

 

Chas har en Bachelor of Science i Mechanical Engineering fra University of Wyoming College of Engineering and Applied Science (CEAS).

Charles (Chas) Ogden

Chief Engineer og CTO

Hr. John E. Conery, Jr.

Specialadvokat

 

Hr. John E. Conery, Jr. er specialadvokat for LogiLube, LLC. John har mere end 25 års erfaring i juridiske stillinger for forskellige discipliner inden for olie- og gasbranchens udforsknings og produktionssektor hos virksomheder som McDermott International, Global Marine Drilling Company, Acergy Group og Cameron International. Før John kom til LogiLube, fungerede han som Chief Counsel for Camerons Drilling Systems-afdeling, der har en omsætning på 3 milliarder USD.

 

John begyndte sin karriere som International Counsel for McDermott Internationals hovedkvarter i New Orleans, Lousiana, USA. Han besad adskillige stillinger indenfor konstruktion af rørledninger i havet, produktion og installationer på havet, skibskonstruktion, joint ventures og konsortier i blandt andet Mexico, Afrika, Rusland og Vesteuropa. I sin karriere har han arbejdet med borekontrakter, reparation af skibe og byggeri- og projektstøtte. Han har også hjulpet med dyknings- og offshore rørledningsprojekter.

 

John er kendt for at være en særdeles dygtig forhandler. I rollen som Associates General Counsel for Camerons Valve and Measurement-afdeling, stod han i spidsen for et team bestående af adskille professionelle kontrahenter over hele verden. Ud over at støtte kontraktfunktionen hjalp han ved integreringen af mere end seks af afdelingens opkøb. I rollen som Chief Counsel for Camerons Drilling Systems-afdeling overså John due diligence-aktiviteterne under opkøbet af 2 virksomheder – den ene i Texas, USA, den anden i Norge – til en værdi af over 200 millioner USD hver.

 

John har en Bachelor of Arts og Juris Doctorate fra Loyola University, som inkluderede et semester med jurastudier på Cambridge University, Downing College, England.

Hr. John E. Conery, Jr.

Specialadvokat 

Bestyrelsen 
BESTYRELSEN

Hr. William (Bill) Gillette

Chairman, bestyrelsen (intern)

[see background above]

 

Hr. James A. Herickhoff

Vice Chairman, bestyrelsen (intern)

 

Hr. James Herickhoff bringer mere end 35 års erfaring, vejledning, indsigt og en sans for muligheder til LogiLube. Han har en bred forståelse for minedrift, energi og grundlæggende materialelære. Han har en strategisk forståelse af operationel effektivitet, et produkts konkurrenceevne samt overholdelse af lovgivningen. 

 

Herickhoff er President og CEO for det privatejede American Talc Company. Tidligere, som President af ARCO's Thunder Basin Coal Company, stod han bag virksomhedens vækst fra 19 millioner tons per år til over 40 millioner tons per år. I denne periode blev Black Thunder Mine den største kulmine i verden. Han var ansvarlig for aktiver for næsten 2 milliarder USD. Tidligere var han President for Mountain Coal Company, overså seks underjordiske kulminer, en forarbejdningsenhed plus alle salgsfunktioner og administrative funktioner.

 

I øjeblikket er Herickhoff bestyrelsesmedlem hos Headwaters Inc., i funktionen som ledende direktør og næstformand for bestyrelsen. Han har besat begge positioner i mere end 12 år. Han har tjent som formand for Audit Committee, samt Compensation Committee og Governance Committee. Udover LogiLube er han bestyrelsesmedlem for to nystartede virksomheder, et bioteknologi- og et byggematerialefirma. Jim har en Bachelor fra St. John's University og en Master fra St. Cloud State University udover at studere på Kellogg Institute, Northwestern University. Han er tidligere President for Wyoming Mining Association og tidligere bestyrelsesmedlem af Colorado and Utah Mining Associations.

 

Hr. Rick Stewart

Bestyrelsesmedlem (intern)

 

Rick Stewart kom til LogiLube med mere end 30 års brancherelateret erfaring indenfor industrielle smøremidler. Han har en dyb forståelse af smøringssystemer i krævende, fjerne geografiske områder. Stewart er grundlægger og President for det privatejede Stewart Lubrication Systems, Inc. (Birmingham, Alabama, USA) en virksomhed, der leverer kundetilpassede smøremiddelservice, har afdelinger i Sydamerika, Nordamerika og Australien og som servicerer den globale mineindustri. Stewart er desuden ejer og President af Loadmaster Lubricants, Inc. (Hugo, Minnesota, USA), der producerer kundetilpassede, specialiserede smøremidler til krævende brancheanvendelser.

 

RÅDGIVENDE UDVALG
Rådgivende udvalg

Hr. Lawrence (Larry) Willey, P.E.

Strategic Advisor — Wind Energy og Power Generation Systems

Hr. Lawrence (Larry) Willey, P.E. har næsten 40 års erfaring indenfor ingeniørvidenskab, eksperimentel aerodynamik, ny teknologi/produktintroduktion til gasturbiner til fly, kraftige damp- og gasturbiner til elproduktion samt de sidste 15 år indenfor vindenergi. Mens Willey var hos General Electric, blev han forfremmet flere gange gennem 20 år fra senioringeniør til senior manager for en række divisioner og afdelinger, herunder dannelsen af ​​tre nye globale grupper som en del af den eksplosive vækst i GE Wind. Som grundlægger og Senior Manager for Wind Conceptual Design hos General Electric opbyggede Willey et globalt hold på 30 teknologer, der hjalp med at definere avancerede vindkraftprodukter, som GE er kendt for i dag. Hr. Willey flyttede derefter til Clipper Windpower i 2009, hvor han blev forfremmet to gange i sin periode som VP of Operations. Han stod i spidsen for produktleveringens livscyklus, herunder designteknik, indkøb, fremstilling, installation, drift, service og garanti. Maskinparken på over 1.800 MW af avanceret 2,5 MW turbineteknologi omfatter 24 vindkraftprojekter og tolv store kunder fordelt i USA fra Hawaii til Vermont, samt to store arbejdspladser i Oaxaca Mexico, er alle styret fra Denver, Colorado, og Carpinteria, Californien. Hans driftsafdeling omfattede 600 ansatte og 160 kontraktarbejdere (760 i alt) og en omsætning på 125 millioner dollars. Fra 2014 til 2016 Willey Chief Operating Officer for Northern Power Systems (NPS). Mens han var hos NPS, var Willey ansvarlig for alle driftsmæssige og personalemæssige forhold for virksomhedens produktledelse, ingeniør-, forsyningskæde-, produktions-, installations- og serviceafdelinger. I løbet af sin tid hos NPS blev den samlede vindmøllepark NPS-100/60 kW næsten fordoblet i størrelse, producerede og introducerede næsten 200 nye 3. generationens vindturbiner, og han stod bag brancheforende præstationsstatistik. Alt sammen med de bedste medarbejdersikkerhedsmålinger i virksomhedens historie. I 2017 tiltrådte Mr. Willey University of Wyoming (UW) som professor i professionel praksis - maskinteknik (Professor of Professional Practice - Mechanical Engineering), hos College of Engineering and Applied Science, hvor han nu underviser på flere niveauer på bachelorkurserne og fokusere på at aspirere nye ingeniører ved hjælp af eksempler på real-world oplevelser hentet fra hans erhvervserfaring. Willey er også fungerende Senior Advisor til UW Wind Energy Research Center (WERC).

 

Hr. Willey modtog sin kandidatgrad i maskinteknik (MS in Mechanical Engineering) med fokus på aerodynamik fra Rensselaer Polytechnic Institute og sin Bachelorgrad i maskinteknik (BS in Mechanical Engineering) fra University of Hartford. Gennem sin karriere har Willey været involveret i samfundsledelse og frivillige projekter, herunder GE Elfun Society, Habitat for Humanity og March of Dimes. Hr. Willey tiltrådte LogiLube-teamet som rådgivende bestyrelsesmedlem i juni 2017, hvor han støtter den hurtige udvikling af avancerede fremadskuende analyser af overordnede data for store, missionskritiske motorer og maskiner, herunder højt producerende (10 MW eller større) vindturbiner.

Hr. Larry Willey

Strategic Advisor — Wind Energy og Power Generation Systems

Hr. Andrew (Andy) Paliszewski

Consultant – Senior Sales og Business Development Executive

Hr. Andy Paliszewski har mere end 25 års erfaring indenfor energiproduktion, -transmission og -distribution og energimarkeder. Paliszewski arbejder aktuelt med Wind Tower Technologies og Ethos Distributed Solutions i en kapacitet som virksomhedsudvikler. Paliszewski har også erfaring indenfor olie- og gasbranchen hos Advanced Emissions Solutions og forbrugsanalyser hos Ascend Analytics. Han var hos Siemens Energy Inc. i 14 år, hvor han besad vigtige stillinger fokuseret på vind-, damp- og gasturbineprodukter. I rollen som Director of Wind Turbine R&D grundlagde og ledte Paliszewski forskning og udvikling af vindturbiner for Siemens og stod i spidsen for Collaborative Research and Development Agreements (CRADA) samarbejde med U.S. Department of Energy National Renewable Energy Laboratory (NREL) angående at teste og udvikle længere og lettere vindturbinevinger. Før Paliszewski kom il Siemens Wind Energy, var han New Program Development Manager for Siemens North America og ansvarlig for offentligt betalte forsknings- og udviklingsprogrammer, programmer for energiudviklingsteknologi under udvikling og repræsenterede Siemens Energy Inc. i energihandelsforeninger. Hr. Paliszewski er aktiv i foreningen American Wind Energy Association (AWEA) og har tidligere været direktørstillinger for Colorado Cleantech Industries Association, Gas Turbine Association og PowerGen Renewables. Fra 2008 til 2013 havde han en ledende stilling i AWEA R&D Committee og NREL Wind Program Industry Advisory Board. Paliszewskis baggrund inkluderer erfaring inden for driftsledelse og vedligeholdelse af atom-, vind- og gasturbinekraftværker, energitransmission og distribution og produktion.

Paliszewski er certificeret Navy Nuclear Power Plant Engineer, har en MBA fra Rollins College i Winter Park, Florida og en BSIOE fra University of Michigan. Paliszewski kom til LogiLubes team som medlem af det Rådgivende udvalg i april 2017.

Hr. Andrew (Andy) Paliszewski

Consultant

Hr. Yuval Wasserman

Advanced Energy Industries, Inc., President og CEO

 

Hr. Yuval Wasserman har været hos Advanced Energy siden august 2007 og har over 30 års erfaring indenfor halvleder- og elektronikbranchen. Hr. Wasserman blev ansat som Senior Vice President for salg, marketing og service og er blevet forfremmet adskillige gange. I september 2014 blev han forfremmet til President og Chief Exeutive Officer. Under hans ledelse har virksomheden adskillige gange diversificeret sig og er vokset betydeligt takket være en række nye strategiske produkter og opkøb. Hr. Wasserman var tidligere President og Chief Executive Officer for Tevet Process Control Technologies Ltd., en halvleder- og metrologi-virksomhed. Før dette besad han direktørstillinger og ledende stillinger hos Boxer Cross, Inc. en metrologivirksomhed, der blev opkøbt af Applied Materials, Fusion Systems, en plasmarensningsvirksomhed, der var et Axcelis Technologies, Inc. datterselskab, og AG Associates, en virksomhed inden for halvlederaktiver, der fokuserede på hurtig varmebehandling (Rapid Thermal Processing, RTP) Hr. Wasserman begyndte sin karriere hos National Semiconductor, Inc., hvor han havde forskellige ingeniør- og ledelsesstillinger. Han er aktuelt direktør for Syncroness, Inc.​

 

Hr. Wasserman har en Bachelor of Science som kemiingeniør fra Ben Gurion University i Israel. Han læste forretningsføring på AeA/Stanford University Executive Institute. Hr. Wasserman kom til LogiLubes team som medlem af det Rådgivende udvalg i april 2017.

Hr. Thomas (Tom) McGimpsey

Advanced Energy Industries, Inc., Executive Vice President og General Counsel

 

 

Hr. Tom McGimpsey tiltrådte Advanced Energy i april 2009 som Vice President og General Counsel. Han var forfremmet til Executive Vice President for forretningsudvikling og General Counsel i august 2011. Fra februar 2008 til april 2009 var Hr. McGimpsey ansat som Vice President of Operations hos First Data Corporation. I 2007 var Hr. McGimpsey konsulent og juridisk rådgiver for forskellige virksomheder. Fra juli 2000 til januar 2007 besad Hr. McGimpsey forskellige stillinger hos McDATA Corporation (NASDAQ: MCDTA). Han var blandt andet Executive Vice President of Business Development, Chief Legal Officer og Vice President of Corporate Development. Fra februar 1998 til juni 2000 var Hr. McGimpsey ansat som Senior Corporate Attorney hos US WEST, Inc. (NYSE: USW) Fra 1991 til 1998 arbejdede Hr. McGimpsey for private advokatfirmaer indenfor nationallov. Fra 1984 til 1988 var Hr. McGimpsey senioringeniør hos Software Technology, Inc.

 

Hr. McGimpsey har en MBA fra Colorado State University (med udmærkelse), en Juris Doctor fra University of Colorado og en BS i datalogi (med sidefag i elektriske systemer) fra Embry-Riddle Aeronautical University.

 

Hr. McGimpsey er bestyrelsesmedlem hos CPP Wind, Inc., en ledende ingeniørvirksomhed indenfor vind- og luftkvalitet. Hr. McGimpsey er også bestyrelsesmedlem hos flere internationale virksomheder indenfor avanceret energi. McGimpsey kom til LogiLubes team som medlem af det Rådgivende udvalg i april 2017.

Dr. Sarvjit Gill

HGMT, LLC, Co-Founder og CEO

 

Dr. Sarvjit Gill er otolaryngolog (øre-næse-hals-læge) med speciel interesse indenfor kirurgi af skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkirtlerne. Dr. Gill har haft praksis i over 20 år. Han er seniorpartner hos Alpine Ear, Nose and Throat (Fort Collins, Colorado) og partner og udvikler for Loveland Surgery Center (Loveland, Colorado). Han var Surgical QI Chairman og tidligere Surgery Department Chairman for McKee Medical Center, Loveland, Colorado. Dr. Gill har forbindelse til adskillige hospitaler i det nordlige Colorado, inklusive Heart of the Rockies Regional Medical Center og McKee Medical Center.

 

Dr. Gill var en af de første kirurger i USA, der udførte robotoperationer på hoved og hals ved hjælp af DaVinci-operationssystemet. Han var Medical Director for både Apollonia LLC og St. Renatus LLC. Han er medgrundlægger af HGMT, LLC, en virksomhed der udvikler medicinsk udstyr.

 

Dr. Grill gik på University of Utah, hvor han fik en BS i biologi i 1988. I 1986 modtog han Health Professions-legat til Harvard University. Han fik sin MD fra George Washington University School of Medicine (Washington D.C.) i 1992. Dr. Gill var gæsteforsker på National Institutes of Health (Bethesda, Maryland) fra 1988 til 1992. Han arbejdede som ung læge indenfor hoved- og halskirurgi på Washington University, St Louis, og var Chief Resident fra 1997-98. Dr. Gill kom til LogiLubes team som medlem af det Rådgivende udvalg i april 2017.

Hr. John Stermole

Investment Evaluations Incorporated, President
Energy Economics, Financial Modeling Expertise

 

Hr. John P. Stermole er 59 år gammel og er aktuelt President. Han har fungeret som direktør for Investment Evaluations Corporation siden 1984. He har en Bachelor of Science Business Administration i finans fra University of Denver og M.S. i Mineral Economics fra Colorado School of Mines. I tillæg til at være medforfatter til bogen “Economic Evaluation and Investment Decision Methods”, nu i 14. oplag, 2014, har Hr. Stermole blandt andet udgivet:

 1. “Mining Royalties, A Global Study of Their Impact on Investors, Government, and Civil Society”, 2006,
  af The International Bank for Reconstruction and Development, Verdensbanken

 2. “The Global Mining Taxation Comparative Study”, 1997,
  udgivet af Institute for Global Resources Policy & Management, Colorado School of Mines 

 3. “Northwest Mining Association”

 4. “Heavy and Highway Construction

 5. “The Business of Petroleum Exploration”, udgivet af American Association of Petroleum Geologists (AAPG), 1992
  og genoptrykt i 1993.

 

Siden 1986 har John undervist i kurset “Economic Evaluation and Investment Decision Methods” mere end 550 gange for et udvalg af virksomheder og offentlige agenturer. 

 

John er professor på Colorado School of Mines og underviser i dette fag for Division of Economics and Business. www.inside.mines.edu/John-Stermole. Han underviser i fagene “Engineering Economics” eller “Economic Evaluation and Investment Decision Methods” til 3. og 4. års elever så vel som kandidater. Fra 1996 til 2011 og igen i 2012 og 2015 udnævnte de dimitterende kandidater Mr. Stermole som “Outstanding Faculty Members” på Colorado School of Mines (CSM). I 1997 blev John udnævnt til Fellow for Institute for Global Resources Policy and Management for Colorado School of Mines, hvor hans arbejde fokuserede på modeller for minedrifts skattefølsomhed i over 20 lande. 

 

Fra 1998 til 2006 underviste John også i dette fag som professor på University of Denver, Sturm College of Law, i deres Natural Resource and Environmental Law Graduate-program. John Stermole har næsten fire års brancheerfaring fra Lowdermilk Construction Co. (også kendt som Tectonic Construction), hvor han anvendte begreber fra ingeniørøkonomi for store konstruktionsprojekter inklusive stats- og interstatmotorvejsprojekter, udvikling af skiferolieminer og analyser af maskinreparationer og -udskiftninger. Hr. Stermole kom til LogiLube som medlem af det Rådgivende udvalg i april 2016.

Hr. Brian J. Hepp

Blackfox, LLC, President og CEO
Business Valuation, Machine-to-Machine Remote Monitoring Expertise

 

Hr. Brian J. Hepp kommer til LogiLube med over 20 års erfaring inden for virksomhedsdrift, investering, værdiskabelse og iværksættelse. Aktuelt er han CEO, President og bestyrelsesmedlem for det privatejede Blackfox, LLC. Han har været President for Blackfox siden 1999 og er også bestyrelsesmedlem for Chairman for alle datterselskaber, en virksomhed, der ikke er relateret til Blackfox, og en organisation.

 

Hr. Hepp har en baggrund indenfor virksomhedsdrift, økonomi og investering, hvilket bidrager til hans evne til at tage solide investeringsbeslutninger. I 16 år har Hr. Hepp været investor og bestyrelsesmedlem for M2M Data Corporation (Centennial, Colorado, USA), som er den største maskine-til-maskine fjernovervågningsvirksomhed i det nordamerikanske midtstrømsmarkedssegment for olie og gas med over 14.000 installationer, der overvåger kompressionsudstyr for naturgas. Hepp stod i spidsen for salget af M2M Data Corporations, som blev købt af Catarpillar i juli 2016. Han har skabt en succesfuld software-as-a-service (SaaS)-virksomhed, der henvender sig til medicinalvarebranchen. Virksomheden, der har hovedsæde i Denver, undergår stærk vækst og værdiskabelse baseret på en langsigtet SaaS-forretningsmodel.

 

Hepp har en Bachelor of Science Business Administration i finans fra Colorado State University. Hepp har desuden instruktørcertifikat i KAPAP (Israeli Face-to-Face Combat www.defensorusa.com, Israeli Combat Point Shooting, SABRE peberspray og TRX. I sin fritid nyder han at rejse, fiske, sejle og wakeboarde med familie og venner.

Hr. James Caldwell

University of Wyoming, leder af datalogiafdelingen

Predictive Data Analytics, Decision Logic Modeling Expertise

Hr. James Caldwell er 58 år gammel og bringer 35 års erfaring indenfor datalogi med sig til LogiLube. Han leder aktuelt datalogiafdelingen for University of Wyoming, hvor han har været professor siden 1998. Han har en Bachelor of Science og en Masters i datalogi fra Statue University of New York, Albany. I 1998 modtog James en Ph.D. fra Cornell University. Før sin tid på University of Wyoming, besad Caldwell forskellige datalog-stillinger for NASA Langley Reserach Center, General Electric Corporate Research and Development og Phoenix Data Systems.

 

Han er forfatter og/eller medforfatter til et antal af anerkendte publikationer omhandlende emner fra sikker databasetilgang til logikbaseret programmering. I 2008 var Caldwell besøgende professor hos School of Computer Science, University of St. Andrews, Storbritannien.

bottom of page