top of page

LogiLube SmartLab

LogiLube leverer et nyt niveau af skudsikker pålidelighed og rapportering til overvågning af olietilstand og laboratorieanalyser.

For effektivt at opnå maksimal driftstid, skal teknikere nøje kontrollere hele overvågningsprocessen – som kan inkludere både fysisk prøvetagning (SmartLab™) og indbyggede sensorer, der udfører tilstandsovervågning i realtid (SmartOil™). Dataintegritet og pålidelighed, så vel som konsekvent behandling af sammenligningsdata, leveringshastighed af dataanalyser og ansvarshavere af fysiske prøver og relaterede oplysninger er kritisk. At indsætte SmartLab™ komplette problemløsningssystem sikrer, at prøver bliver taget, opfulgt og analyseret på pålidelig vis, at resultaterne bliver gemt på skyservere, typisk inden for 24 timer eller før, og at handlingsrettede oplysninger bliver rapporteret.

LogiLube SmartLab™ — komplet olieprøveopfølgning – laboratorieanalyser – dataanalyser – rapporter

Automatisk eller manuel prøveindsamling
 
SmartLab™ kan benyttes sammen med en SmartOil™ automatisk indsamlingsenhed eller manuelt.
Opfølgning og optegnelser
SmartLab™'s mobile app scanner både kildeenheden og prøveflasken for at tidsstemple og korrelere kritiske oplysninger.
Laboratorieabalyser og tribologisk gennemgang
 
Prøver bliver analyseret i henhold til ASTM- og ISO-parametre. Resultater undergår tribologisk gennemgang og analyse af overordnede data.
Dataanalyser og handlingsrettede rapporter
Data bliver sendt til skybaserede servere, hvor de bliver konverteret til automatiske rapporter og handlingsrettede oplysninger.

SmartLab™'s olieprøveindsamlingssæt sikrer, at både prøver og data bliver indsamlet, sendt og opfulgt med brancheførende behandling.

Inkluderer prøveflaske med unik stregkode, sekundær beholder og adresseret og frankeret returneringskuvert (ikke afbilledet her).

SmartLab™ mobile app 

Vi introducerer intelligent olieprøvetagning

SmartLab™ mobile app, der er lavet til iOS, scanner olieprøveflasker og tilhørende udstyr og følger og rapporterer derefter automatisk kritiske oplysninger til LogiLube SmartData™'s skyserver.

The SmartLab™ mobile app strømliner olieprøvetagningsprocessen og sikrer en uafbrudt kæde af data og begivenheder. Det forbinder alle områder indenfor indsamling, opfølgning og rapportering for uovertruffen analyse og support.

SmartLab™ automatiseret

versus

SmartLab™ manuel indsamling

SmartLab™'s olieprøveindsamlingssæt er en komplet problemløsning, og kan fås som del af SmartOil™'s automatiske problemløsninger for prøveindsamling eller som en alenestående, manuel problemløsning.

Automatisk prøveindsamling, komplet diagram over ansvarshavere

[klik billede for at forstørre]

Manuel indsamling, komplet diagram over ansvarshavere

[klik billede for at forstørre]

Avanceret analyse af overordnede

data og rapporter

Vores præcist definerede, tidsstemplede, komplette proces sikrer, at olieprøvernes ansvarshavere opfylder kritiske, foruddefinerede vedligeholdelsesroller, minimerer menneskelige fejl og forhindrer følgerne af katastrofale fejl.

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig beskytte dine aktiver med vores brancheførende SmartLab™-problemløsning.

 

Kontakt LogiLube i dag. 

bottom of page